Decoratie

First Floor Deco
500m² aan showroom op de 1e etage

First Floor Deco biedt een zeer uitgebreid assortiment aan decoratie en woonaccessoires. Variërend van trendy potten, manden, porselein, kaarsen en zelfs grote decoratieve objecten. Ook is er een groot wisselend seizoensgebonden aanbod van decoratie artikelen.

Voor de ‘finishing touch’ van ieder interieur biedt First Floor Deco de juiste decoratie en woonaccessoires. Voor iedere sfeer of stijl hebben wij passende items, waardoor ieder huis een thuis wordt.

Inkopen met dezelfde waardes als bij Zalam, dus per stuk, geen minimale afname en echt scherpe prijzen. Wil je geïnspireerd worden? Kom dan eens langs in onze Cash & Carry in Ede. Kijken, kiezen en inkopen!

Aanbod

Met dezelfde passie voor inkoop van bloemen, kopen wij ook decoratie in. Wij zoeken de mooiste artikelen voor scherpe prijzen, waardoor het extra aantrekkelijk inkopen is. Wij hebben nauw contact met onze leveranciers en fabrikanten en gaan zelf de partijen bekijken. Persoonlijke aandacht aan het assortiment zorgt dat het altijd up-to-date is.

First Floor Deco is gevestigd in het Groothandelscentrum van Plantion op de eerste verdieping boven bloemengroothandel Zalam.