Commissionairs

Een vertrouwde commissionair
Die volledig ontzorgd

Zalam is een vertrouwd adres door onze jarenlange ervaring als full-service commissionair.

Een team van eigen inkopers koopt dagelijks zelf in op de veilingen van FloraHolland en Plantion vanuit onze dealingroom in Ede. Profiteer mee van onze marktkennis en expertise door gebruik te maken van onze inkoopservice. Onze inkopers worden gewaardeerd om hun handelsgeest en hun oog voor kwaliteit.

Naast de inkoopservice biedt Zalam met de webshop en de Cash & Carry een totaal pakket voor uw inkopen. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecheckt, klaargezet en eventueel tot in de winkel geleverd.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zelf bepalen wat er in hun winkel komt te staan. Ons team kan u optimaal adviseren bij de samenstelling van uw assortiment.

Cash & Carry

Ons team heeft een passie voor bloemen en dat merken onze klanten. Dagelijks kopen wij verse bloemen in van topkwaliteit. Klanten zijn van harte welkom in onze Cash & Carry in het Groothandelscentrum Plantion in Ede. Hier staan onze verse bloemen voor u gepresenteerd en geven wij onze klanten de persoonlijke aandacht die zij verdienen.

Onze inkopers worden gewaardeerd om hun handelsgeest en hun oog voor kwaliteit. Zo kopen ze dagelijks zelf in op verschillende veilingen van FloraHolland en Plantion en weten zij de scherpste prijzen te bedingen.