Cash & Carry

Welkom bij Zalam
De koffie staat klaar in Ede

Onze klanten zijn van harte welkom in onze groothandel in Ede. De ultieme plek om sfeer te proeven en onze dagelijks verse bloemen te bekijken. Dat is wel zo prettig, zeker voor nieuwe klanten, voordat men tot aankoop over gaat. Ook is het de plek om je te laten inspireren.

Wij kopen onze bloemen in op verschillende bloemenveilingen en importeren daarnaast ook speciale bloemen uit het buitenland. Uiteraard is er binnen ons assortiment ruimte voor seizoensgebonden producten, waardoor ons aanbod altijd gevarieerd is. Topkwaliteit én een scherpe prijs staat daarin altijd voorop. Juist die unieke combinatie beheersen onze inkopers tot in de finesses.

De koffie staat klaar in Ede en je mag rekenen op persoonlijke aandacht van één van onze medewerkers met een passie voor bloemen.

Webshop

Eenvoudig en snel inkopen met de webshop van Zalam. Dezelfde topkwaliteit en service die u van ons gewend bent maar dan op uw computer of telefoon. Alle verse bloemen uit onze Cash & Carry en meer vind u ook op de webshop. Uniek is dat u de vers ingekochte bloemen van die ochtend al kunt bestellen voordat ze bij ons binnen zijn. Na het bestellen kunt u het afhalen of kan het bij u bezorgd worden.

In de aandacht

Oog voor kwaliteit, scherpe prijzen, verse producten en persoonlijke aandacht maken Zalam tot een uitstekende keuze als de full-service partner op het gebied van bloemen en planten.

Openingstijden

Ma. 05.00 - 20.30 uur
Di. 05.00 - 20.30 uur
Wo. 05.00 - 20.30 uur
Do. 05.00 - 20.30 uur
Vr. 05.00 - 20.30 uur
Za. 05.00 - 09.30 uur

Laatste update: Dinsdag 25 januari 2022