Boekethuis

Fleurige boeketorders van Boekethuis
Speciaal voor de bloemist

Boekethuis is een zelfstandige bloemenwebshop opgericht in 2021 door Zalam.  Speciaal voor jou, de bloemist, een bloemenwebshop met mooie boeketten en goede marges. Want Boekethuis is er voor de bloemist.

Waarom nóg een boekettenwebshop?

Wij zijn elke dag nauw betrokken en verbonden met bloemisten. We zijn de hele dag bezig met bloemen, dagprijzen en ontwikkelingen in de markt. Hierin merken we dat de grote gevestigde partijen steeds meer de bloemisten uitknijpen. Rondrennende bloemisten die haast geen cent overhouden, dat moet anders! Zalam is er voor de bloemist. Daarom zijn we Boekethuis gestart. Want hoe fijn is het om orders te krijgen van een partij die snapt hoe de handel werkt.

Meer weten over Boekethuis?

Kijk op Boekethuis.nl.

Cash & Carry

Ons team heeft een passie voor bloemen en dat merken onze klanten. Dagelijks kopen wij verse bloemen in van topkwaliteit. Klanten zijn van harte welkom in onze Cash & Carry in het Groothandelscentrum Plantion in Ede. Hier staan onze verse bloemen voor u gepresenteerd en geven wij onze klanten de persoonlijke aandacht, die zij verdienen.

Onze inkopers worden gewaardeerd om hun handelsgeest en hun oog voor kwaliteit. Zo kopen ze dagelijks zelf in op verschillende veilingen van FloraHolland en Plantion en weten zij de scherpste prijzen te bedingen.